Et sunt og veldig godt alternativ både til hverdags og til fest. Oppskriften er inspirert av ei god venninne, men har selv valgt å forandre og legge til litt.
Nøttesteken består av:
Cashew nøtter 160 g.
Peanøtter 20g.
Hasselnøtter 30g.
Løk 175 g.
Hvitløk 10 g.
Nellik 1 klype
Sopp 120g.
1 børdskive/liten baguett
Grønnsaksbuljong 1, som blandes i 1 dl vann
Soya mel 30 g.
Tilbehører er:
Mais, søtpotet og rosenkål.
Hvordan lage:
Finnhakk soppen og hell i en kjele.
Tilsett finhakket løk
Tilsett hakket nellik og finhakket hvitløk
Stek og rør godt sammen.
Hakk de forskjellige nøttene å hell i en bolle
Tilsett ferdigstekt løk og sopp
Riv brødet i passe små biter og rør godt sammen
Tilsett soya mel og ferdig kokt 1 dl. med grønnsaksbuljong. Rør godt sammen.
Hell i en smurt ildfast form, dekk med aliminiumsfolie og stek i en time på 150 grader.
Mens nøttesteken står i ovnen, koker du søtpotet og rosenkål. Fres maisen kort rett før servering.
Slik ser det ut på tallerken, og det smaker fantastisk godt.
Denne oppskriften gir ca 6 nøttemåltider på 125 g.
100 g. = 236 kcal.
Tilbehøret tilpasser du selv.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar